inici

El món de la música. 1960-1983


- Neix un 14 de juliol a Barcelona.


- El seu signe és Cranc: Artista, sentimental i aventurer.


- El seu germà gran, Emili, serà fonamental en el seu desenvolupament com a persona i en la decisió de dedicar-se a la música.


- Acaba la Carrera de Música al Conservatori de Barcelona, i als 23 anys forma, amb els seus germans, el conjunt musical "Los 4 de la Torre". Viatja amb el grup per tota Europa durant 5 anys.


- "Los 4 de la Torre" participen en els festivals del Mediterrani, Mallorca i Aranda del Duero, aconseguint la màxima popularitat amb les seves creacions "Mamita" y "Vuelo 502"


- Us recomano que visiteu aquesta web, l´han feta amb molt de carinyo...los4delatorre.blogspot.com


El món de l'empresa (1970-1998)


- Als anys 70, decideix ampliar horitzons pel futur: es gradua en Relacions Humanes a la Universitat de Barcelona (1976) i Máster en alta Direcció d'Empreses a IESE (Universitat de Navarra) el 1979.


- Director comercial de IBUSA i Delegat comercial de la Llave de Oro (sector de la construcció i la inmobiliària).


- Cap de recursos humans de zona al Banc Sabadell, del 1979 al 1998.


Carles de la Torre: de la musica a la pintura

El món de la pintura (des del 1989)


- El 1989, ajudant al seu fill petit Sergi en un treball de pintura del col.legi, re-descobreix el gust pel dibuix i la pintura, dels que havia fet algunes aquarel.les dedicades a la seva mare durant l'adolescència.


- El 1990 presenta la seva primera exposició d'aquarel.les amb Grifé&Escoda a la sala del Racc al carrer València de Barcelona: vendrà 22 quadres el dia de la inauguració. La seva obra sorprendrà als assistents amb la pinzellada puntillista i pels colors vius i lluents, plens de llum mediterrània.


- A partir d'aquest moment, alternarà la tasca al Banc Sabadell amb les exposicions, anyals o biennals (més informació a l'apartat "retrospectiva d'exposicions").


- Al 1996, acepta la vice-presidència de l'Associació d'Aquarel.listes, acompanyant al seu amic Vicens Ballestar.


- La seva obra és seleccionada per l'exposició del 50º aniversari de la UNICEF i pel centenari del F.C Barcelona, i ambdúes obres queden catalogades.


- El 1998, investiga la tècnica de l'acrílic: aconsegueix més consistència i qualitat matèrica per la intensitat de colors que necesita expressar amb la seva pintura.


- El 2001, fa el salt definitiu a la tècnica de l'oli, que ha anat perfeccionant, aconseguint valors de transparència i profunditat atmosfèrica que caracteritzen la seva obra actual.


"You Tube: Expo pintura “Aigua” 2008 de Carles de la Torre en Galería Súbex"